dinsdag 2 september 2008

welkom

Beste meerwaardezoekers

Ik heb jullie geduld lang genoeg op de proef gesteld, eindelijk is hij daar: mijn eigenste blog. Omdat ik graag voor dat tikkeltje meer ga – je kent me, perfectionisme is mijn keurslijf – heb ik gekozen voor een geheel nieuw blogtype. De meerwaarde zal snel duidelijk worden als je surft naar “loopje – blog van een werkzoekende” op http://loopje.blogspot.com/

Wat kan je op mijn blog verwachten?
- Diepgaande analyses van mijn innerlijke drijfveren, mijn ambities, toekomstperspectieven en mijn voortdurende zoektocht naar diepgang, kwaliteit en prestaties.
- Verslagen van mijn dagelijkse bezigheden: hoe zet ik mijn vaardigheden en kennis in om mijn maatschappelijke idealen te realiseren, hoe ga ik om met de ervaring die ik de afgelopen twee jaar heb opgedaan tijdens mijn voltijdse job in het onderwijs, waar kan ik mijn literaire en taalkundige ei kwijt en ten slotte: hoe stel ik mijn huidige competenties en vaardigheden voortdurend bij door op zoek te gaan naar uitdagende omgevingen en activiteiten?
- Vanuit mijn sterk gevoel voor taalzorg zal ik mijn lezers op gezette tijdstippen voorzien van een taalkundige vuistregel. Bovendien zal ik wekelijks een overzichtje bezorgen van de fouten die in de schrijfsels van mijn waarde medebloggers (vir, jerre, lieven, jorgen, jenny) geslopen zijn en geef ik een voorstel tot correctie.

Half werk is niet aan mij besteed en ik deins er niet voor terug het hoofd te bieden aan hoge verwachtingen, dus zet je maar schrap: deze blog zal al zijn voorgangers overtreffen!

Geïnspireerde groet

uw waarde loop

PS In mijn sollicitatiebrieven en op mijn online CV komt een link naar deze blog, dus gelieve het fatsoenlijk te houden!

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik zou willen melden dat ik me eerder in mijn kruis getast voel met de plannen openlijk te berichten over een, en ik citeer, "voortdurende zoektocht naar diepgang, kwaliteit en prestaties".

Mag ik er u attent op maken dat het fatsoenlijke burgers betaamt niet uit de communie te spreken.

Bedankt.